STAND OUT FROM THE CROWD.

THE THOMASINY BRAND

Welkom bij Thomasiny

ONS MERK


"De trots en vreugde van het bezitten van een kwaliteitsuurwerk mag niet beperkt blijven tot een unieke ervaring."

Bij Thomasiny geloven we dat een horloge meer is dan alleen een tijdwaarnemingsapparaat. Het is een weerspiegeling van uw unieke stijl en individualiteit. Daarom draait onze merkfilosofie om het creëren van uurwerken die verder gaan dan functionaliteit. Onze horloges zijn een krachtig statement en combineren moderne elegantie met robuuste duurzaamheid.

Maar wat Thomasiny echt onderscheidt, is ons gestroomlijnde model voor rechtstreekse levering aan de klant. Door de normale overheadkosten in de detailhandel te elimineren, bieden we onze klanten premium uurwerken tegen prijzen die voorheen niet beschikbaar waren in de branche. Wij zijn van mening dat iedereen de kans moet hebben om een Thomasiny-horloge te bezitten. Met betaalbare prijzen en snelle wereldwijde levering zijn onze uurwerken overal binnen het bereik van horlogeliefhebbers.

Onze uurwerken zijn gemaakt met uitzonderlijke aandacht voor detail en overtreffen de verwachtingen in elk prijssegment. Maar daar stoppen we niet. Wij zorgen ervoor dat uw Thomasiny-ervaring niets minder dan buitengewoon is. Vanaf het moment dat u ons stijlvol verpakte horloge ontvangt, tot aan onze toegewijde 24-uurs klantenservice, streven wij naar uw tevredenheid. Onze uitgebreide wereldwijde garantiedekking biedt gemoedsrust, zodat u met volledig vertrouwen van uw uurwerk kunt genieten.

Ons hoofdkantoor, gevestigd in Den-Helder, Nederland, fungeert als het creatieve centrum achter ons merk. We combineren het beste van twee werelden door onze horloges te assembleren in werkplaatsen in Italië en het prachtige kanton Amsterdam in Nederland. Deze mix van Nederlandse innovatie en Italiaanse vakmanschap resulteert in uurwerken die werkelijk uitzonderlijk zijn.

Ga met ons mee op onze reis terwijl we opnieuw definiëren wat het betekent om een horloge te dragen. Ontdek het Thomasiny-verschil en ervaar de perfecte combinatie van kracht, stijl, betaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Bij vragen

Kunt u ons altijd berichten

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.