Ruilen en retourneren

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen. Dit doe je per mail naar Thomasiny.nl

Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin het ontvangen is, dit betekent zonder defecten en/of gebruikssporen en in de originele verpakking + toebehoren. Je hebt ook de aankoopbevestiging nodig die je van ons per mail hebt ontvangen direct na je bestelling.

Om een retour te starten, dien je eerst contact op te nemen met ons via Thomasiny.nl om een retour aanvraag te doen.

Als deze retouraanvraag wordt geaccepteerd (indien deze binnen de 14 dagen retourtermijn valt), sturen wij de instructies en het retourformulier toe. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aanvraag te hebben ingediend, (zonder retourformulier) worden niet geaccepteerd.

Wij vergoeden, indien gecontroleerd en goedgekeurd, het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten. De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant. Voor eventuele verdere retourvragen kan je altijd contact met ons opnemen via Thomasiny.nl

Schade en problemen
Inspecteer je bestelling bij ontvangst goed en neem onmiddellijk contact met ons op, als het artikel defect of beschadigd is, of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Wij nemen geen artikelen aan die defect zijn. 

Ruilen
Van gedachte veranderd? Dit kan altijd gebeuren! De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het item dat je hebt ontvangen te retourneren. Ook hiervoor dien je eerst een retouraanvraag te doen, voor de juiste documenten. Zodra je de melding hebt ontvangen dat de retourzending is geaccepteerd kan je een afzonderlijke aankoop doen voor het juiste item.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd
Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren, zonder opgaaf van redenen. Zoals hierboven vermeld, moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen zonder gebruikssporen en in de originele verpakking + toebehoren.


Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en is geïnspecteerd. We laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd. Retourzendingen die geen retourformulier bevatten kunnen wij niet accepteren. Indien goedgekeurd, word je binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via Thomasiny.nl

Retouradres: Alblasstraat 16 1784 t.w. Den Helder Netherlands